Oluja – traktorijada

13.27  (100.00 kn)

Majica je 100% pamučna, a motiv je na majicu otisnut najkvalitetnijom tehnikom sitotiska što osigurava da se nikad neće isprati s majice.

Paket na Vašu kućnu adresu dostavlja DPD dostavna služba, a isporuka kreće iza 20.7. i stiže Vam sigurno prije 5. kolovoza, na vrijeme za proslavu veličanstvene Oluje!


Ova majica posvećena Oluji malo je drugačija od uobičajenih dizajna na temu Oluje. Ova majica nosi poruku onima da svakom teroru jednom dođe kraj. Oni koji su 1991. godine u Hrvatsku ušli tenkovima, 1995. godine su pobjegli traktorima. Oglušili su se na pozive hrvatskih vlasti da ostanu u Hrvatskoj uz garanciju sigurnosti jer nisu htjeli živjeti ni u kakvom obliku hrvatske države i sukladno zapovijedi o “evakuaciji” 4.8.1995. napustili su područje s kojeg su temeljito protjerali Hrvate. Danas nam krivnju za to nabijaju na nos, ali to ne prolazi, a za vječnost ostaje poruka, tko se tenka laća – traktorom se vraća! Na traktor karakterističan za to vrijeme uklopljena je kokarda i “4 ocila” kao prepoznatljivi simboli agresije, a hrvatska munja, kao simbolika Oluje, udara u četničku šajkaču kao jasan simbol pobjede!

Dodaj u košaricu
Obriši
Sigurna online kupovina