IX bojna HOS-a

15.00 

Majica je 100% pamučna, od fino tkanog, premium pamuka, a motiv je na majicu otisnut najkvalitetnijom tehnikom sitotiska što osigurava trajnost i kvalitetu.

Napomena: Trenutno se sakupljaju prednarudžbe za majice, narudžbe se skupljaju do 8. listopada nakon čega se kreće u izradu i dostavu na kućnu adresu.


Legendarna splitska IX bojna HOS-a Rafael vitez Boban jedina je postrojba HOS-a koja je pod svojim imenom djelovala do samog kraja rata 1995. godine. Proslavili su se svojim herojskim djelima u brojnim akcijama, a javnost ih najviše pamti po herojskoj obrani Škabrnje, Srđa i sudjelovanju u veličanstvenoj Oluji. Iako neki žele umanjiti njihovu ulogu u stvaranju slobodne Hrvatske, pa im se čak i onemogućava sudjelovanje na službenoj obljetnici Oluje, mi svoje heroje ne zaboravljamo. Upravo zato, ratni grb HOS-a kojega smo obrubili pleterom gardijskih brigada (što simbolizira kontinuirano ratovanje IX bojne HOS-a kao cjelovito postrojbe uz bok gardijskim brigadama) otisnut je zlatnom bojom na majicu, baš kao što su se legendarni ratnici zlatnim slovima upisali u povijest slobodne nam Domovine.Ovu majicu realizirali smo u suradnji s projektom HOS je hrvatski ponos koji stoji iza izrade ovih majica, dok Hrvatska priča pruža logističku potporu tom projektu u skladu s osnovnim ciljem pokretanja Hrvatske priče, okupljanje i jačanje svih domoljubnih snaga. Podržite ih lajkom na njihovu facebook stranicu!

Obriši