O nama - Hrvatska priča
Košarica

O nama

Hrvatska priča je domoljubna internetska platforma zamišljena kao mjesto za promociju simbola naše Hrvatske i za povezivanje svih onih koji vole Hrvatsku i rade za njenu dobrobit. U prvoj fazi bit će pokrenut webshop s raznim domoljubnim artiklima, dok ćemo se u drugoj fazi orijenitrati na povezivanje domoljubnih snaga kako bismo što je više moguće proširili hrvatske nacionalne simbole.

Najuži tim Hrvatske priče čini ekipa iz tvrtke Code magnet d.o.o., male tvrtke koju je pokrenuo sin dragovoljca HOS-a i invalida Domovinskog rata, a koja je zadužena za tehničku podršku Hrvatskoj priči i osmišljavanje novih domoljubnih motiva. Tim Hrvatske priče čini još i dragovoljac i invalid Domovinskog rata, dozapovjednik jedinice za posebne namjene koji je tu za koordinaciju i pomoć pri svakodnevnom radu, uz suradnju s nekoliko braniteljskih i domoljubnih udruga.

Hrvatsku priču nismo pokrenuli s ciljem zarade i kako neki to nazivaju “bogaćenja na domoljublju” s obzirom da ovo nije primarna djelatnost od koje tvrtka živi, već ovo radimo volonterski, u svoje slobodno vrijeme kako bismo na najbolji i najefikasniji način doprinijeli širenju naših nacionalnih simbola na moderan i pristupačan način, kako najbolje znamo. Ne živimo od Domovine, već za Domovinu!

U radu se povezujemo isključivo s domaćim tvrtkama, koliko je god to moguće, kako bismo i tako doprinijeli razvoju hrvatskog gospodarstva. Hrvatska ideja, hrvatski dizajn, hrvatski tisak i hrvatski proizvod. Nastojimo što je više moguće surađivati s tvrtkama hrvatskih branitelja i njihove djece, kako bismo međusobno jedni drugima pomagali, kako bismo promijenili društvenu percepciju te skupine ljudi i kako bismo zajedno ispričali jednu lijepu, hrvatsku priču!

Pomozite nam i Vi ispričati hrvatsku priču ponosnim nošenjem simbola slavne hrvatske povijesti!

Sigurna kupovina

Platite sigurno i jednostavno gotovinom dostavljaču prilikom dostave na Vašu kućnu adresu. Ljubav prema domovini naša je misija, a zadovoljni kupci su naša nagrada!

Proizvodi s domoljubnim potpisom

Svi naši proizvodi za cilj imaju promociju nacionalnih simbola i buđenje nacionalnog ponosa. Promocija nacionalnih simbola od iznimnog je značaja za svaki narod.

Hrvatska platforma s hrvatskim proizvodima

Kako bismo realizirali naše proizvode, surađujemo s domaćim poduzetnicima, primarno braniteljima i njihovom djecom, kako bismo postigli što pozitivniji učinak za društvo.