STIGAO JE CRNI PETAK! Iskoristi popust do čak 30% na baš sve proizvode - Hrvatska priča
Košarica

STIGAO JE CRNI PETAK! Iskoristi popust do čak 30% na baš sve proizvode

Po prvi put imate priliku naručiti baš sve naše dizajnove po nikad nižoj cijeni. Samo od četvrtka (23.11.) pa sve do nedjelje (26.11.) naruči bilo koju majicu i ostvari 30% popusta! Za vrijeme akcije baš svi naši proizvodi bit će dostupni i spremni za isporuku!

Zašto bacati novce na strane marke kao što su Adidas, Nike ili Puma kad možeš naručiti kvalitetnu majicu s domoljubnim potpisom! Budi ponosan, pridruži se pokretu i pomozi nam ispričati priču o herojstvu branitelja i istini o Domovinskom ratu!

Najuži tim Hrvatske priče čine djeca hrvatskih branitelja, sinovi dragovoljaca i invalida Domovinskog rata i sin poginulog dragovoljca Domovinskog rata koji su zaduženi za tehničku podršku Hrvatskoj priči i osmišljavanje novih domoljubnih motiva. Tim Hrvatske priče čini još i dragovoljac i invalid Domovinskog rata, dozapovjednik jedinice za posebne namjene koji je tu za koordinaciju i pomoć pri svakodnevnom radu.

U radu se povezujemo isključivo s domaćim tvrtkama, koliko je god to moguće, kako bismo i tako doprinijeli razvoju hrvatskog gospodarstva. Hrvatska ideja, hrvatski dizajn, hrvatski tisak i hrvatski proizvod. Nastojimo što je više moguće surađivati s tvrtkama hrvatskih branitelja i njihove djece, kako bismo međusobno jedni drugima pomagali, kako bismo promijenili društvenu percepciju te skupine ljudi i kako bismo zajedno ispričali jednu lijepu, hrvatsku priču!

Pomozite nam i Vi ispričati hrvatsku priču ponosnim nošenjem simbola slavne hrvatske povijesti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sigurna kupovina

Platite sigurno i jednostavno gotovinom dostavljaču prilikom dostave na Vašu kućnu adresu. Ljubav prema domovini naša je misija, a zadovoljni kupci su naša nagrada!

Proizvodi s domoljubnim potpisom

Svi naši proizvodi za cilj imaju promociju nacionalnih simbola i buđenje nacionalnog ponosa. Promocija nacionalnih simbola od iznimnog je značaja za svaki narod.

Hrvatska platforma s hrvatskim proizvodima

Kako bismo realizirali naše proizvode, surađujemo s domaćim poduzetnicima, primarno braniteljima i njihovom djecom, kako bismo postigli što pozitivniji učinak za društvo.