Croatia (#HRoodie)

33.00 

Majica s kapuljačom (271g/m2) izrađena od kombinacije pamuka i poliestera idealna za jesenske i zimske uvjete. Visok udio pamuka osigurava prozračnost i mekoću, dok poliester majici daje dodatnu čvrstoću i izdržljivost. Unutrašnjost i prednji džep obloženi su toplom i mekom podstavom ugodnom na dodir, kapuljača je dvostruko obložena, a radi dodatne čvrstoće, šavovi na ramenima, rukama, struku i ovratniku su dvostruki. Elastična pasica sa spandexom na donjem rubu i rukavima prianja uz tijelo te tako osigurava toplinu.

Motiv je na majicu otisnut najkvalitetnijom tehnikom sitotiska što osigurava da se nikad neće isprati s majice, za razliku od drugih tehnika tiska. Uzorak prepoznatljivih hrvatskih kockica na kapuljaču je otisnut na čvrsto platno i zašiven s vanjske i unutarnje strane što dodatno pojačava kapuljaču, kockice se jasno vide i kada se preko majice nosi jakna.


Navijajmo za naše sportaše u svim prigodama i na svim terenima ponosno ističući naše nacionalne simbole! Dizajn naše navijačke (#HRoodie) majice s kapuljačom nije tipično navijački, već na nešto decentniji, ali vizualno atraktivan način donosi naše nacionalne simbole, riječ CROATIA, kao međunarodno ime za našu Domovinu, uz stilizirani hrvatski grb ukomponirano u skladnu cjelinu. Dodatnu atraktivnost i prepoznatljivost dodaje traka s prepoznatljivim hrvatskim kockicama zašivena na kapuljači. Ovakav dizajn idealan je za razne prilike, može se nositi i kao gornji dio trenirke, ali također i iskombinirati s manje sportskim kombinacijama kako bismo za naše navijali sa stilom!

“I dok je srca bit će i Croatije!”

Obriši